At the circus

Åh Miley

Ska gifta mig med dig. Fu alla som dömer folk så snabbt. Örk.

Elin

Tre Elinar. När jag tar egobilder slutar det alltid med att jag kör på peace eller fuck you haha...

Malmöfestivalen 2013

Bjuder på dåliga bilder från mobilen haha. Nu är den sluuut. Men har varit den bästa malmöfestivalen än så länge! Var där tre dagar. Såg Ansiktet, Flogging Molly, Panda da Panda och Oskar Linnros ♥ Allt var så bra! Och alla är så snygga så jag dör, dock kanske inte flogging molly haha! Längtar redan till nästa år, då fyller dessutom mf 30 år så de hittar säkert på något extra kul! Och ja det behövs en massa utropstecken i detta inlägget!!

No Tangle Brush

För några dagar sedan, klockan ett på natten, bestämmde jag mig för att beställa en ny hårborste haha. Det stod mellan Tangle Teezer och denna från Macadamia. Det fick bli denna för att den hade handtag och det kändes lättare. Fick även med en hårmask och olja på köpet. Testade först borsten i torrt hår och det kändes bra, inget speciellt liksom. Men sen när man testar den i blött hår märker man hur bra den är! Det går superlätt, snabbt och gör inte alls ont varken i vått eller torrt. Testade håroljan idag, den var också bra och luktade sjukt gott. Tänkte pröva hårmasken när jag färgat håret nästa gång. Köpte den HÄR för 127kr!

Secret Craving

Köpte denna på flygplatsen i Turkiet. Den heter Secret Craving och luktar svarta vinbär & vanilj. Jag känner mest vaniljen och den doftar sååå gott! Ny favorit och vill aldrig att den ska ta slut. Tycker faktiskt att Victoria's secrets boby lotions luktar mycket godare än deras body mists.

ROAD TRIP

Idag har jag, min mamma, mormor och bror varit ute på en lite road trip! Vi hamnade först i Tyringe i en affär där vi handlade lite allt möjligt. Sen körde vi vidare till Tykarpsgrottan  i Hässleholm där de spelat in bland annat scener från Ronja Rövardotter och Kullamannen. Vi hade turen att se både flygande och sovandes fladdermös där inne. Nu är vi hemma igen och har precis ätit god lax med ungspotatis!

Den vita kaninen

Här har vi vår nya bil! Liten och söt. Har övningskört med den idag också. Det gick väl ändå helt okej, fast att jag hatar dragningsläget haha. Imorgon blir det iväg på en liten roadtrip runt skåne!

Teen Idle

Yeah I wish I’d been a, wish I’d been a teen, teen idle
Wish I’d been a prom queen fighting for the title
Instead of being sixteen and burning up a bible
Feeling super, super (super!) suicidal
The wasted years, the wasted youth
The pretty lies, the ugly truth
And the day has come where I have died
Only to find I’ve come alive

25 år

Idag fyllde min bror 25 åååår. Tiden bara rinner iväg, som alltid. Åt god mat och hade trevligt med lilla familjen men ska fira honom ordentligt på lördag! Borde börja lägga mig lite tidagre nu när veckorna på sommarlovet tyvärr börjar ta slut. Usch, redan. Vill inte tänka på det. 

En pojke från förr är tillbaks igen

Har varit lite sur på Håkan sedan han var Festivalmördaren, haha. Därför har jag inte haft någon lust alls att lyssna något på hans nya skiva eller ens denna låten men idag kände jag att det var dags. Den är faktiskt riktigt fin och bra. Kan inte låta bli att tänka tillbaka på när jag var 13-14. Och sen tänker man på Broder Daniel, och så blir allt sorligt haha. Har väl förlåtit dig nu Håkan. Sen vet man ju aldrig hur mycket som är sant av sakerna som sägs och när har tidningen någonsin haft rätt egentligen?

Måste dock hålla med om att den låter lite som when you were young och new years day men det gör det ju inte till en dålig låt. Haha kanske därför jag gillar den, bara för jag gillar the killers...

Söndag

Som vanligt hade jag tankarna på att åka och shoppa, men så blev det sol ute så kändes onödigt. Så idag har jag bara varit ute lite i solen och druckit latte macchiato. Tröttnade på de stora molnen som kom hela tiden så gick in nu. Ska försöka rensa lite bland mina grejer som varit i garderoben innan jag gjorde om där inne, sen i veckan blir det att åka till Ikea och köpa lite hyllor!

Fick även ett mail precis om att jag vunnit Anni Honeys tävling om en eltandborste från Philips! Så kul, känns som man går med i massa tävlingar men att man aldrig vinner något men det gjorde jag faktiskt denna gången. Kommer borta tänderna i evigheter nu haha!

Turkiet

Så, där har vi "lite" bilder från Turkiet. Fint hotell. God mat. Fräknig Elin. Söta sköldpaddebebisar. Fin måne. Fin strand. Fin natur. 

Upp