At the circus

Drömmer mig bort.

Har blivit sjukt förskyld men ska nog överleva. Så idag drömmer jag mig bort till fina höstdagar, New York och framtiden. Tänk att September snart är slut. Det är helt sjukt. Det närmar sig de riktigt fina höstdagarna nu. Finns inget bättre! Tänk att om cirkus två månader är det December. Då har vår näst sista termin i gymnasiet snart tagit slut. Och det är mysiga jul-tider. Som sagt tiden går snabbt.

Vill ge ett förslag till alla i hela världen: planera alltid något kul till helgen! Tror inte jag har haft en enda helg där jag inte hittat på något roligt och det gör att veckorna går sjukt mycket snabbare. Istället för att fokusera på hur tråkig skolveckan är så ser man istället fram till att göra något kul på helgen. Sen när det kommer dagar då man inte har något planerat så uppskattar man mer att få ha lite egentid. Det är faktiskt något jag är bra på. Att vara ensam. Såklart inte förlänge men annars klarar jag mig bra ensam.

Något som jag också måste dela med mig av är podcaster! Det är typ bästa ever. Det är lite som att få råd från vänner som ändå inte är ens vänner, haha. Men det känns ju lite som man känner dem och det är kul att lyssna på andras erfarenhet och så. Lyssnar på Michaela och Dashas podcast just nu. Älskar båda deras röster, haha.

New York. Det är lätt något på before-i-die listan. Är så sugen på att resa, fast det är jag ju alltid nästan. Fast det är annorlunda nu. Jag brukar alltid vara sugen på sol, sol och sol men är inte det nu faktiskt. Vill inte resa för att sola, bada och slappa utan för att göra massor av roliga saker och upptäcka världen. Som New York, London, Danmark, Stockholm, Göteborg osv.

Nu har jag typ skrivit en hel roman, men så blir det ibland. Har inte bloggat något ordentligt på typ en månad så!

22 september 2013 12:02 | LIFE |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas