At the circus

Frisören om en vecka.

Om en vecka ska jag till frisören. Behöver verkligen klippa av mina slitna toppar. Ska även passa på att färga håret. Kommer kosta mig för mycket men när jag tänker efter gör det inget för hade ändå bara lagt pengarna på typ mat annars haha. Pratade lite med min frisör och det blir antingen slingor som jag kört på innan eller ombré. Vill helst ombré men utväxten blir snyggast om man slingar och det är svårt att "ta bort" en ombré om man skulle vilja ha något annat sen. Men ja vi ska prata mer om det på fredag. Ombrén på videon här var fin!

Bloggvärlden.

Ibland saknar jag bloggvärlden lite. Just nu är en sådan stund. Har sedan höstas inte skrivit någonting här och har heller inte följt en enda blogg. Kan säga att jag hade en del missade inlägg på bloglovin haha. Jag har varit för upptagen med livet helt enkelt. Har faktiskt inte suttit mycket vid datorn alls över huvud taget. Det är rätt konstigt, att när det faktiskt händer lite intressanta saker i livet som man kunde bloggat om så har man inte tid till det istället. Det mest internet-aktiga jag hållt på med är tumblr faktiskt. Har gjort en till faktiskt, http://sunlightandraindrops.tumblr.com/, den är typ finast i världen. Är nästan lite stolt haha.

Sen det här med att blogga är lite svårt ibland. Vad ska man skriva? Hur mycket av sig själv ska man lämna ut egentligen. Inte för jag sitter här med 30k läsare men det är ändå en öppen blogg och vill man läsa den så kan man. Sen tycker jag personligt att det är rätt tråkigt med en endast ytlig blogg.


bild från julafton.

Upp