At the circus

Kategori: LIFE

dexter

Åh Dexter. Dexter har tagit över mitt liv, seriöst haha. Ska börja på säsong 5 nu... Okej var faktiskt ute i trädgården och solade lite idag men annars har jag inte gjort något. Har inte haft något liv senaste dagarna. Men det börjar imorgon för då är jag typ fullbokad någon vecka fram, wie! Älskar att ha något att göra varje dag för då uppskattar man tiden mer de dagar man gör absolut ingenting. Nä nu fick jag massor av energi helt plötsligt, får hitta på något!

13:13

Bjuder på en random bild på snooze

Har nu dragit ner alla persienner och satt upp en filt för snefönstret. Japp, idag är en sån dag. Hatar vädret. Jag hade hellre velat ha molnigt och spöregn än detta. Men idag är det inte molnigt men heller inte soligt. Det är inte varmt ute men inte kallt heller vilket gör att det ändå blir asvarmt på rummet. Helt onödigt. Därför har jag bestämt mig för att stanna inne och kolla film. Som om det var skilnad från andra dagar haha :( Nä men hade det varit fint väder hade jag faktiskt varit ute. Men vi ser faktiskt ut att få sol både imorgon, söndag och måndag! Då får man hitta på något kul. Sen tisdag blir det Danmark och det ska bli det perfekta att strosa omkring i!

xoxo

Saknar gossip girl, måste börja titta på det snart igen. Serien är perfektion, vill bara hoppa in i den och leva där. Men nu ska jag ta titta på nya skins avsnittet! Får se om det blir bättre än senaste säsongen, det är ju trots allt gamla karaktärer med. Imorgon är det jobb igen. Pengar, Pengar, Pengar.

2013-07-01

Idag var jag hos optikern och valde ut ett par snygga bågar. De kommer om ca 2 veckor. Använder ju mest linser men kan vara rätt bra och ha glasögon ibland när man är sjuk, innan man ska sova eller helt enkelt när man inte orkar sätta i linserna. Nu ska jag göra mig redo för sängen faktiskt. Dricka lite te till en bra serie/film sedan sova. Ska upp 5 imorgon för att åka iväg och jobba. Bra med lite caaash!

Jävla bråvalla


Bilderna är från Bråvallas facebook.

Hatar alla som var på bråvalla. Hatar bråvalla för att det var grymt. Hatar att min plånbok var och är fattig. Hatar siesta som ställde in. Orkar inteeee, vill på konsert, vill på festival och vill att det ska sluta regna så man kan få sig ett liv igen... 

Med Arga Hälsningar - en sur Elin.

Sunday


Hösten 2011

Blåst, kallt och regn. Igen. Det är värsta hösten idag! Kan vi inte få en enda fin sommar här i skåne? Blir att stanna inne och sega idag igen då. Tackar Netflix, youtube och turkiet om mindre än 3 veckor.

RegnHela dagen har det bara regnat och regnat. En liten solstråle hittade sig fram precis men den försvann lika snabbt. Trots regn har vi varit på loppis, hittade dock ingenting men innan loppisen var jag på jysk och köpte spegeln! Ska visa sen, den är superfin och stor!

Dör av tristess... Vill fixa massa saker på rummet. Ska se om jag inte kan spackla igen lite hål eller måla. Ja till och med det blir kul när det är sånt här väder.

NY BLOGG?


Hittade precis forme.se och funderar på att flytta min blogg hit. Är så trött på blogg.se. Här verkar rätt trevligt, enkelt och lätt att få fin design om man vill hadet så enkelt som jag! Ska kolla runt lite nu och se om jag trivs.