At the circus

Kategori: MUSIC

Malmöfestivalen 2013

Bjuder på dåliga bilder från mobilen haha. Nu är den sluuut. Men har varit den bästa malmöfestivalen än så länge! Var där tre dagar. Såg Ansiktet, Flogging Molly, Panda da Panda och Oskar Linnros ♥ Allt var så bra! Och alla är så snygga så jag dör, dock kanske inte flogging molly haha! Längtar redan till nästa år, då fyller dessutom mf 30 år så de hittar säkert på något extra kul! Och ja det behövs en massa utropstecken i detta inlägget!!

Teen Idle

Yeah I wish I’d been a, wish I’d been a teen, teen idle
Wish I’d been a prom queen fighting for the title
Instead of being sixteen and burning up a bible
Feeling super, super (super!) suicidal
The wasted years, the wasted youth
The pretty lies, the ugly truth
And the day has come where I have died
Only to find I’ve come alive

En pojke från förr är tillbaks igen

Har varit lite sur på Håkan sedan han var Festivalmördaren, haha. Därför har jag inte haft någon lust alls att lyssna något på hans nya skiva eller ens denna låten men idag kände jag att det var dags. Den är faktiskt riktigt fin och bra. Kan inte låta bli att tänka tillbaka på när jag var 13-14. Och sen tänker man på Broder Daniel, och så blir allt sorligt haha. Har väl förlåtit dig nu Håkan. Sen vet man ju aldrig hur mycket som är sant av sakerna som sägs och när har tidningen någonsin haft rätt egentligen?

Måste dock hålla med om att den låter lite som when you were young och new years day men det gör det ju inte till en dålig låt. Haha kanske därför jag gillar den, bara för jag gillar the killers...

Too wierd to live, too rare to die!

OOOOOMG. Håller på att dö här. Äntligen. Äntligen nytt album. Och en turné med Fall out boy. Som självklart inte kommer till Sverige (citerar youtube citat: My favorite bands touring together, a once in a lifetime opportunity AND I LIVE IN FUCKING NARNIA.vad jag kan se men får väl nöja mig med nytt album... Miss Jackson - Bra låt men saknar lite deras speciella lyrics och sound som är typiskt Panic, sen behöver Brendon inte så mycket effekter på sig röst, den är så snygg clean redan. Men får väl se hur resten på albumet blir. Gillar ju faktiskt det med Panic, att deras tre skivor har olika sounds men alla är så bra ändå. Tagga oktober!

Oskar Linnros

Har haft en super helg. Först i fredags så var det fest hos en gammal klasskamrat från 7-9:an. Kul att träffa folk man inte träffas på länge! På lördagen åkte jag med Lina och Sebbe till tivolirock. Där såg vi bland annat Darin, Johnossi och bästa Oskar Linnros ♥♥♥ Sååå bra Oskar var. Vi stod längst fram i mitten. Perfection. Även vädret var perfekt och god mat åt vi också! Igår sov jag lääänge sen satt jag igång med att måla min mini walk-in-closet. Ska måla andra lagret idag men ser redan fint ut. Klockan 6 ska jag till handledarutbildning så jag äntligen kan ta tag i mitt körkort. Och på fredag bär det av till Turkiet wohoo!

Upp