At the circus

Kategori: NEW IN

No Tangle Brush

För några dagar sedan, klockan ett på natten, bestämmde jag mig för att beställa en ny hårborste haha. Det stod mellan Tangle Teezer och denna från Macadamia. Det fick bli denna för att den hade handtag och det kändes lättare. Fick även med en hårmask och olja på köpet. Testade först borsten i torrt hår och det kändes bra, inget speciellt liksom. Men sen när man testar den i blött hår märker man hur bra den är! Det går superlätt, snabbt och gör inte alls ont varken i vått eller torrt. Testade håroljan idag, den var också bra och luktade sjukt gott. Tänkte pröva hårmasken när jag färgat håret nästa gång. Köpte den HÄR för 127kr!

Secret Craving

Köpte denna på flygplatsen i Turkiet. Den heter Secret Craving och luktar svarta vinbär & vanilj. Jag känner mest vaniljen och den doftar sååå gott! Ny favorit och vill aldrig att den ska ta slut. Tycker faktiskt att Victoria's secrets boby lotions luktar mycket godare än deras body mists.

Den vita kaninen

Här har vi vår nya bil! Liten och söt. Har övningskört med den idag också. Det gick väl ändå helt okej, fast att jag hatar dragningsläget haha. Imorgon blir det iväg på en liten roadtrip runt skåne!

Upp