At the circus

Jävla bråvalla


Bilderna är från Bråvallas facebook.

Hatar alla som var på bråvalla. Hatar bråvalla för att det var grymt. Hatar att min plånbok var och är fattig. Hatar siesta som ställde in. Orkar inteeee, vill på konsert, vill på festival och vill att det ska sluta regna så man kan få sig ett liv igen... 

Med Arga Hälsningar - en sur Elin.

Lipstick

Älskar läppstift! Det är så bra när man knappt orkar sminka sig eller ta på sig något speciellt för ett snyggt läppstift fixar allt. Nästa inköp måste bli ett nudefärgat. Bilden snodde jag från kicks.se.

Sunday


Hösten 2011

Blåst, kallt och regn. Igen. Det är värsta hösten idag! Kan vi inte få en enda fin sommar här i skåne? Blir att stanna inne och sega idag igen då. Tackar Netflix, youtube och turkiet om mindre än 3 veckor.

victoria's secret

Gissa vem som tänker handla på victoria's secret på Köpenhamns flygplats! Där är säkert dyrt men måste ju handla i alla fall något. Älskar att resa, till och med flygplatsen är kul haha!

RegnHela dagen har det bara regnat och regnat. En liten solstråle hittade sig fram precis men den försvann lika snabbt. Trots regn har vi varit på loppis, hittade dock ingenting men innan loppisen var jag på jysk och köpte spegeln! Ska visa sen, den är superfin och stor!

Dör av tristess... Vill fixa massa saker på rummet. Ska se om jag inte kan spackla igen lite hål eller måla. Ja till och med det blir kul när det är sånt här väder.

NY BLOGG?


Hittade precis forme.se och funderar på att flytta min blogg hit. Är så trött på blogg.se. Här verkar rätt trevligt, enkelt och lätt att få fin design om man vill hadet så enkelt som jag! Ska kolla runt lite nu och se om jag trivs.