At the circus

Kategori: TRAVELLING N' WORLD

ROAD TRIP

Idag har jag, min mamma, mormor och bror varit ute på en lite road trip! Vi hamnade först i Tyringe i en affär där vi handlade lite allt möjligt. Sen körde vi vidare till Tykarpsgrottan  i Hässleholm där de spelat in bland annat scener från Ronja Rövardotter och Kullamannen. Vi hade turen att se både flygande och sovandes fladdermös där inne. Nu är vi hemma igen och har precis ätit god lax med ungspotatis!

Turkiet

Så, där har vi "lite" bilder från Turkiet. Fint hotell. God mat. Fräknig Elin. Söta sköldpaddebebisar. Fin måne. Fin strand. Fin natur. 

Home

Är hemma. Hemma är alltid bäst. Har både haft det superbra och superdåligt. Mest bra dock. Men resten av mitt resande ska jag nog hålla mig till Grekiska öar, europa och liknande för hur god maten än är i Egypten, Tunisien och Turkiet så gillar inte min kropp den. Kunde bara äta frukost första dagen sen blev aptiten noll. Men överlevde i alla fall. Som sagt skönt att vara hemma. Nu börjar dessutom min favorittid på hela året. Från slutet av sommaren till början av hösten. Eller egentligen hela hösten. Det borde finnas en årstid till som heter typ tråkig-grå-dö-tiden. Ni vet när alla löv fallit av och allt är grått, fuktigt, kallt men ändå inte tillräckligt kallt för snö. Den som alla andra kallar för höst men jag håller inte med! Höst måste innehålla löv. Dessutom så kommer ju tråkig-grå-dö-tiden inte bara mellan hösten och vintern utan även mellan vintern och våren. Hmm såna djupa tankar om väder jag har haha!

När mitt rum blivit svalt så ska jag mysa ner mig i sängen och titta på serier resten av kvällen. Min mamma har varit snäll och smittat mig så har nu ont i halsen... Hoppas inte det blir värre bara.

Köpenhamn

Är hemma efter 2½ dag i Köpenhamn. Det var riktigt fint väder första dagen och även idag. Igår var det lite mer moln och blåst, dock inget regn. Vi har hunnit shoppa, åka till zoo,åkt lite båt och haft det bra i solen. Alltså det är hemskt så dåligt min shopping går nu för tiden. Hittar ingenting någonstans. Det är inte så att det inte passar utan jag hittar inte ens något jag vill testa. Vet inte vad det är för konstigt mode som alla affärer har just nu. Det slutade med ett par short, en varmare tröja och pyjamasbyxor från H&M... Kul. Vet inte riktigt vad jag tycker är fel med kläderna i butikerna. Allt är liksom antingen tantigt eller barnsligt. Typ stort och rakt i formen, vilket inte alls passa lilla mig. Eller för dyrt som butiken här uppe, haha. Nä sånt får mig att längta till hösten så de kan komma in lite nya, mysiga kläder! 

För övrigt så är sälen där uppe inte död, haha. Han satt på kanten sen ville han ner i vattnen men orkare väl inte "gå" så han rullade ner, haha såg så kul ut!

Upp